Web Content Administrator

Vi söker dig som är designintresserad med fotokunskaper som vill vara med och skapa en förstklassig webupplevelse. Som Web Content Administrator kommer du vara en nyckelperson inom marknad- och e-handelsteamet. Vi erbjuder dig en plats i ett ungt visionärt företag med högt i tak. Med passion och mod förverkligar vi tillsammans idéer som utmanar tanken om vad ett inredningsföretag ska vara.

JOB DESCRIPTION
Som Web Content Administrator kommer du att arbeta med att administrera och producera content för Artilleriets digitala kanaler, främst webshop, i form av text och bild. En del av vårt bildmaterial plåtar vi in-house och vi ser gärna att du har erfarenhet kring plåtning och bemästrat detta. Berör främst produktbilder.

• Producera och publicera text och bildmaterial för webshop.
• Koordinera kampanjmaterial från marknadsavdelningen för användning på webbsidor och i olika digitala kanaler.
• Uppdatera content online och se över att tonalitet och grafiska guidelines följs.
• Plåtning av produktbilder.

DIN PROFIL
• Vi söker dig som har mycket goda kunskaper inom och har lätt för språk. Skriver och stavar obehindrat på svenska och engelska, samt besitter förmågan att utföra det effektivt och noggrant.
• Du har en relevant eftergymnasial utbildning, gärna inom marknadsföring, foto eller relevant yrkesutbildning.
• Meriterande men inte avgörande är ifall du har några års relevant arbetserfarenhet kring liknande arbetsuppgifter. Vi lägger stark vikt kring personliga egenskaper.
• Du har mycket god datorvana och är snabblärd kring nya digitala system och program och innehar goda kunskaper i Adobe-programmen.
• Vi tror att du trivs i en dynamisk och entreprenörsdriven kultur där du får vara delaktig i att sätta processer och ta eget ansvar.
• Som person ser vi framför oss att du är prestigelös, lyhörd och flexibel i dina arbetsuppgifter.

ANSTÄLLNING OCH ANSÖKAN
Placeringsort är i centrala Göteborg med tillträde snarast. Tjänsten är ett vikariat på heltid till och med januari 2021, med mycket goda möjligheter till förlängning och en tillsvidare tjänst för rätt person. Varmt välkommen med din ansökan innehållande CV samt personligt brev till work@artilleriet.se, märk din ansökan med ”Web Content Administrator”.

Du får gärna kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor om tjänsten, Kristian@artilleriet.se. Sista ansökningsdag är 23/2. Vi går igenom ansökningarna löpande, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Ansök här