Hoppa till innehåll

Varukorg

Laddar…

Vanity Sconce

Från 28 800 SEK

Beskrivning

Vanity lampett från Apparatus är en modern tolkning av klassiska lampor som återfinns i omklädningsrum och är inspirerad av molekylär geometri. Häng den vid sidan av en spegel för ett smickrande, varmt ljus, eller för sig själv på en vägg för att skapa ett skulpturalt blickfång.

Apparatus är en New York-baserad interdisciplinär designstudio som utforskar förhållandet mellan belysning, möbler och föremål i interiöra miljöer. Baserat på den modernistiska principen om Gesamtkunstwerk, eller totalt konstverk, presenterar de artikulerade kollektioner där varje föremål blir som en artefakt i en holistisk värld. Apparatus designar varje objekt med en hängivenhet till småskaligt hantverk där handens görande bidrar till objektets eller lampans själ.

Specifikation
Material
Armaturen går att få i Aged Brass, Blackened Brass, Tarnished Silver eller Oil-Rubbed Bronze. Går att få med detaljer i handlindat läder eller mocka i en rad olika färger.
Mått
Djup: 21 cm
Höjd: 76 cm
Specifikationer
Spänning: 120-240 V
4 x 3W dimbara LED-lampor ingår
2500 k
240 lumen per glödlampa
Övrigt
Den här produkten tillverkas på beställning efter ditt val av finish på metallen. Vi visar här endast ett urval av möjligheter. För mer information, vänligen kontakta oss på info@artilleriet.se eller ring +46 (0) 31-711 76 21.