Artilleriet Exclusive - Chair No 14 - Dark Blue – Velvet
Artilleriet Exclusive - Chair No 14 - Dark Blue – Velvet
< >
Artilleriet Exclusive - Chair No 14 - Dark Blue – VelvetArtilleriet Exclusive - Chair No 14 - Dark Blue – Velvet

Artilleriet Exclusive - Chair No 14 - Dark Blue – Velvet

Ton
3 960 SEK
close

BESTÄLL VIA KUNDSERVICE

Denna produkt finns i flera storlekar och utföranden. Produkten beställs genom vår kundservice. Med en personlig kontakt guidar vi dig till rätt val. Fyll i fälten nedan eller ring 031-711 76 21.


* Obligatoriska

Thank you for contacting customer service!

Please send us the email that was automatically generated for you based on your answers. You can now safely close this window.

Leveransstatus: Beställningsvara, Beräknad leveranstid
8-12 veckor
PRODUKTINFORMATION:

Vi har satt vårt eget uttryck på möbelklassikern Ton från 1859 – en elegant och tidlös stol vi älskar. Med sin signifikanta form i böjträ passar den i alla typer av rum, miljöer och inredningar.

Denna variant av Ton Artilleriet Exclusive har fått en varm korallfärg med sammetstyg Harald från Kvadrat för en helt egen monokrom identitet.

Redan under 1800-talet öppnade Michael Thonet sin första fabrik för tillverkning av sina egendesignade stolar. Tillverkningen utnyttjade en ny, egenframtagen produktionsteknik, som med hjälp av ånga tillät Thonet att böja massiv trä till mjuka former. Tekniken används på samma sätt idag och är grundläggande för att ta fram stolarna som är eleganta, lätta, slitstarka och komfortabla på samma gång.

Material:
Bok, Sammet

Mått:
B: 41 cm, Ø: 48 cm, H: 84, Sitthöjd: 46 cm

Övrigt:
5 års garanti.