Hoppa till innehåll

Varukorg

Laddar…

Noma Time and Place in Nordic Cuisine

720 SEK

Lagerstatus: Beräknad leveranstid (2-4 veckor)
Specifikation
Material:
Hardcover
Mått:
Längd: 30 cm
Bredd: 26 cm
Höjd: 3,7 cm
Övrigt:
354 sidor, boken är skriven på engelska
Beskrivning

René Redzepi har fått mycket beröm för att återuppfinna det nordiska köket. Hans restaurang, Noma, i Köpenhamn erkändes som den tredje bästa i världen av San Pellegrino World’s 50 Best Restaurant Awards 2009 och fick det unika priset ”Chef’s Choice” vid samma ceremoni. På Noma, som Redzepi skapade 2003 från ett nedlagt lager från 1700-talet, efter att ha arbetat på både elBulli och The French Laundry, serveras matgästerna utsökta maträtter som ”Newly-Ploughed Potato Field” eller ”The snowman from Jukkasjärvi”. Allt mödosamt lagat för att uttrycka det fantastiska utbudet av nordiska ingredienser.

Noma är en enastående möjlighet att lära sig om Redzepi och Nomas historia och filosofi, inköp av ingredienser, experimenterandet bakom rätterna och den kulturella betydelsen av att äta middag på Noma. Tillsammans med denna inblick i Redzepis värld kommer över 90 stycken av Redzepis recept. Boken innehåller även vackra fotografier som illustrerar maten och atmosfären på Noma, samt den nordiska miljön som ligger i hjärtat av Redzepis kök.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din shoppingupplevelse. Få reda på mer