Astrid Paolina Curtain
Astrid Paolina Curtain
Astrid Paolina Curtain
Astrid Paolina Curtain
< >
Astrid Paolina CurtainAstrid Paolina CurtainAstrid Paolina CurtainAstrid Paolina Curtain

Astrid Paolina Curtain

Astrid
Från: 4 950 SEK
close

BESTÄLL VIA KUNDSERVICE

Denna produkt finns i flera storlekar och utföranden. Produkten beställs genom vår kundservice. Med en personlig kontakt guidar vi dig till rätt val. Fyll i fälten nedan eller ring 031-711 76 21.


* Obligatoriska

Thank you for contacting customer service!

Please send us the email that was automatically generated for you based on your answers. You can now safely close this window.

PRODUKTINFORMATION:

I ett exklusivt samarbete med Astrid har vi tagit fram en kollektion av gardiner för alla rum. De utvalda tygerna från Astrid kommer med en fantastisk kvalitet i vackra nyanser. Gardinerna kan mixas och matchas genom hela kollektionen och finns i allt från skira till mer dressade tyger. Gardinerna sys upp specifikt för varje kund av vår skickliga syateljé Göteborg. Gardinerna finns i två olika storlekar.

Paolina är ett halvtransparent ulltyg som är producerat på överblivna ullfiber och lin. Tyget passar fint för en skir gardin och kan även användas som en lättare pläd. Tyget är av naturfiber och kommer växa och/eller dra ihop sig beroende på luftfuktighet och temperatur.

Material:
57% Återvunnen ull, 43% linne

Mått:
Välj mellan 2 x 140 cm breda eller
1 x 290 cm bred. Gardinerna sys upp i den längd ni önskar upp till 300 cm.

Övrigt:
Efter order blir ni kontaktade för att välja den längd ni önskar på gardinerna samt vad ni önskar för upphängning. Tänk på att färger kan variera mellan skärmar och skrivare samt mellan produktionstillfällen.

Gardinstång säljs separat här.

Textil

Filter loading...