Hoppa till innehåll

Varukorg

Laddar…

Classon Low Chest

Från 161 590 SEK

Laddar…
Beskrivning

Classon Low Chest är en vacker förvaringsmöbel designad av Jason Miller för De La Espada. Byrån har en modern stil med historiska referenser, inspirerat av den gamla och nya designen som ses i ombyggda Brooklyn brownstones. Polerade bronsdetaljer på handtag och ben kompletterar möbeln vilket resulterar i ett elegant uttryck. Lådinteriörer är gjorda av svartlind, ett blont virke med enastående stabilitet i varierande klimat, vilket garanterar en smidig funktion. Lådorna är detaljerade med svanssvanssnickeri och en mjukstängningsmekanism.

Tillverkad i Portugal genom avancerad teknik och hantverk för att skapa unika och meningsfulla föremål av massivt och noggrant utvalt trä. Varje produkt är detaljerad och konstruerad för att hålla livet ut.

Specifikation
Mått:
L: 213,5 cm, D: 60 cm, H: 71 cm
Material:
Går att få i amerikansk svart valnöt, amerikansk vit ek eller europeisk ask i olika utföranden och färger.
Alternativ för trä och finish
Alternativ för färg och finish

För mer information, vänligen kontakta oss på info@artilleriet.se eller ring +46 (0) 31-711 76 21

Varumärket

De La Espada grundades 1993, och tillverkar unika och meningsfulla föremål genom avancerad teknik och hantverk. Genom att specialisera sig på, och använda, massivt trä, kan företaget producera utvalda och unika möbler för hemmet, noggrant utformade för att hålla livet ut.