Solo Lounge Chair
Solo Lounge Chair
Solo Lounge Chair
Solo Lounge Chair
Solo Lounge Chair
Solo Lounge Chair
< >
Solo Lounge Chair Solo Lounge Chair Solo Lounge Chair Solo Lounge Chair Solo Lounge Chair Solo Lounge Chair

Solo Lounge Chair

De La Espada
Från: 32 170 SEK
close

BESTÄLL VIA KUNDSERVICE

Denna produkt finns i flera storlekar och utföranden. Produkten beställs genom vår kundservice. Med en personlig kontakt guidar vi dig till rätt val. Fyll i fälten nedan eller ring 031-711 76 21.


* Obligatoriska

Thank you for contacting customer service!

Please send us the email that was automatically generated for you based on your answers. You can now safely close this window.

PRODUKTINFORMATION:

Solo Lounge Chair, designad av Neri&Hu för De La Espada, med inspiration från de ikoniska Shell Chair ursprungligen formgivna av Eames. Denna uppdaterade version ger det tidiga industriella utseendet ett mer sofistikerat uttryck och en bekväm stol. Stolen består av ben i trä och en stoppad sits som omfamnar kroppen som ett skal vilket ger ultimat komfort.

Tillverkad i Portugal genom avancerad teknik och hantverk för att skapa unika och meningsfulla föremål av massivt och noggrant utvalt trä. Varje produkt är detaljerad och konstruerad för att hålla livet ut.

Material:
Går att få i amerikansk svart valnöt, amerikansk vit ek eller europeisk ask i olika utföranden och alternativ för klädsel.

Alternativ för trä och finish
Alternativ för klädsel

För mer information, vänligen kontakta oss på info@artilleriet.se eller ring +46 (0) 31-711 76 21

Alla produkter

Filter loading...