Astrid Savona Curtain
Astrid Savona Curtain
Astrid Savona Curtain
Astrid Savona Curtain
Astrid Savona Curtain
Astrid Savona Curtain
Astrid Savona Curtain
< >
Astrid Savona CurtainAstrid Savona CurtainAstrid Savona CurtainAstrid Savona CurtainAstrid Savona CurtainAstrid Savona CurtainAstrid Savona Curtain

Astrid Savona Curtain

Astrid
Från: 5 500 SEK
close

BESTÄLL VIA KUNDSERVICE

Denna produkt finns i flera storlekar och utföranden. Produkten beställs genom vår kundservice. Med en personlig kontakt guidar vi dig till rätt val. Fyll i fälten nedan eller ring 031-711 76 21.


* Obligatoriska

Thank you for contacting customer service!

Please send us the email that was automatically generated for you based on your answers. You can now safely close this window.

PRODUKTINFORMATION:

I ett exklusivt samarbete med Astrid har vi tagit fram en kollektion av gardiner för alla rum. De utvalda tygerna från Astrid kommer med en fantastisk kvalitet i vackra nyanser. Gardinerna kan mixas och matchas genom hela kollektionen och finns i allt från skira till mer dressade tyger. Gardinerna sys upp specifikt för varje kund av vår skickliga syateljé Göteborg. Gardinerna finns i två olika storlekar.

Savona är ett tvättat, tätt och mjukt tyg på dubbel bredd av lin, trådarna i varp och väft har olika färg vilket ger tyget en skiftande yta. Det här tyget är tvättat för att ge det ett unik utseende, det har veck och märken. Lintråden kan vara oregelbunden med tussar och knutar på grund av linets naturliga egenskaper. Tyget kommer växa och/eller dra ihop sig beroende på luftfuktighet och temperatur.

Material:

100% Linne

Mått:
Välj mellan 2 x 130 cm breda eller
1 x 270 cm bred. Gardinerna sys upp i den längd ni önskar upp till 300 cm.

Övrigt:
Efter order blir ni kontaktade för att välja den längd ni önskar på gardinerna samt vad ni önskar för upphängning. Tänk på att färger kan variera mellan skärmar och skrivare samt mellan produktionstillfällen.

Gardinstång säljs separat här.