Trunk Low Cabinet
Trunk Low Cabinet
Trunk Low Cabinet
Trunk Low Cabinet
Trunk Low Cabinet
< >
Trunk Low Cabinet Trunk Low Cabinet Trunk Low Cabinet Trunk Low Cabinet Trunk Low Cabinet

Trunk Low Cabinet

De La Espada
Från: 131 700 SEK
close

BESTÄLL VIA KUNDSERVICE

Denna produkt finns i flera storlekar och utföranden. Produkten beställs genom vår kundservice. Med en personlig kontakt guidar vi dig till rätt val. Fyll i fälten nedan eller ring 031-711 76 21.


* Obligatoriska

Thank you for contacting customer service!

Please send us the email that was automatically generated for you based on your answers. You can now safely close this window.

PRODUKTINFORMATION:

Trunk Low Cabinet från De la Espada. Inspirerad av skåp från det forntida Kina och där man enligt tradition gav dessa skåp till brudparen för att fylla med personliga saker i sitt nya hem. Trunk Low Cabinet har en utilitaristisk design i fantastiska, lyxiga material. Skåpet är försett med tre inre sektioner och en hylla som kan justeras till tre olika höjder. En förvaringslåda i massivt trä ingår och hål som möjliggör hantering av kablar.

Tillverkad i Portugal genom avancerad teknik och hantverk för att skapa unika och meningsfulla föremål av massivt och noggrant utvalt trä. Varje produkt är detaljerad och konstruerad för att hålla livet ut.

Mått:
B: 220 cm, D: 51,5 cm, H: 87 cm

Material:
Går att få i amerikansk svart valnöt, amerikansk vit ek eller europeisk ask i olika utföranden och målad HDF i matt eller blank finish.

Alternativ för trä och finish

För mer information, vänligen kontakta oss på info@artilleriet.se eller ring +46 (0) 31-711 76 21