Belle Reve Sofa System
Belle Reve Sofa System
Belle Reve Sofa System
Belle Reve Sofa System
< >
Belle Reve Sofa SystemBelle Reve Sofa SystemBelle Reve Sofa SystemBelle Reve Sofa System

Belle Reve Sofa System

De La Espada
Från: 216 200 SEK
close

BESTÄLL VIA KUNDSERVICE

Denna produkt finns i flera storlekar och utföranden. Produkten beställs genom vår kundservice. Med en personlig kontakt guidar vi dig till rätt val. Fyll i fälten nedan eller ring 031-711 76 21.


* Obligatoriska

Thank you for contacting customer service!

Please send us the email that was automatically generated for you based on your answers. You can now safely close this window.

PRODUKTINFORMATION:

Belle Reeve är ett modernt och sofistikerat soffsystem designat av Luca Nichetto för De La Espada. De funktionella modulerna har en tidlös karaktär och möjliggör ändligt med kombinationer för att tillgodose olika behov. Soffan är djup och låg med en konstruktion av massivt trä och ben i mässing eller rostfritt stål. Olika arm- och bordsalternativ kombineras med sittmodulerna för att bryta symmetrin i denna mångsidiga soffa, vilket lämnar utrymme för personliga konfigurationer.

Tillverkad i Portugal genom avancerad teknik och hantverk för att skapa unika och meningsfulla föremål av massivt och noggrant utvalt trä. Varje produkt är detaljerad och konstruerad för att hålla livet ut.

Material:
Går att få i amerikansk svart valnöt, amerikansk vit ek eller europeisk ask i olika utföranden och alternativ för klädsel.

Alternativ för trä och finish
Alternativ för klädsel

För mer information, vänligen kontakta oss på info@artilleriet.se eller ring +46 (0) 31-711 76 21