Eave Modular Sofa
Eave Modular Sofa
Eave Modular Sofa
Eave Modular Sofa
Eave Modular Sofa
< >
Eave Modular Sofa Eave Modular Sofa Eave Modular Sofa Eave Modular Sofa Eave Modular Sofa

Eave Modular Sofa

Menu
Från: 36 680 SEK
close

BESTÄLL VIA KUNDSERVICE

Denna produkt finns i flera storlekar och utföranden. Produkten beställs genom vår kundservice. Med en personlig kontakt guidar vi dig till rätt val. Fyll i fälten nedan eller ring 031-711 76 21.


* Obligatoriska

Thank you for contacting customer service!

Please send us the email that was automatically generated for you based on your answers. You can now safely close this window.

PRODUKTINFORMATION:

Modulsoffan Eave, designad av Norm Architects för Menu, har en arkitektonisk och uttrycksfull karaktär. Den bekväma soffan är en perfekt blandning av stil och komfort där men inte har kompromissat med funktionen.

Soffan finns tillgänglig i hörn- och öppna sektionsmoduler i måtten 86 cm eller 96 cm. Till serien finns även en pouf i måtten 75, 86 eller 96 cm som kan användas som chaise lounge eller som fristående sittplats. Modulerna är fästa vid varandra med justerbara krokar.

Material:
PU-skum, ram i MDF. Klädsel i tyg efter eget val.

Övrigt:
Eave är en modulsoffa som gåt att få i flera olika utföranden och tyger, vi visar endast ett utval. Se alternativ för moduler.För mer information, vänligen kontakta oss på info@artilleriet.se eller ring +46 (0) 31-711 76 21.

Alla produkter

Filter loading...