Grand Chalet – EdC 150ml
Grand Chalet – EdC 150ml
Grand Chalet – EdC 150ml
< >
Grand Chalet – EdC 150mlGrand Chalet – EdC 150mlGrand Chalet – EdC 150ml

Grand Chalet – EdC 150ml

Astier de Villatte
1 350 SEK
close

BESTÄLL VIA KUNDSERVICE

Denna produkt finns i flera storlekar och utföranden. Produkten beställs genom vår kundservice. Med en personlig kontakt guidar vi dig till rätt val. Fyll i fälten nedan eller ring 031-711 76 21.


* Obligatoriska

Thank you for contacting customer service!

Please send us the email that was automatically generated for you based on your answers. You can now safely close this window.

Leveransstatus: Finns i lager
PRODUKTINFORMATION:

Grand Chalet, från Astier de Villatte, fylls av en förtrollande doft som sprider sig i luften. En hyllning till konstnären Balthus vars ateljé, Grand Chalet, ligger högt uppe i de schweiziska alperna. En blandning av hans favoritdofter - honung, mjölk, en aning citron och avslutningsvis en liten hint av vanilj.

Doft:
Innehåller essenser av mimosa, gröna blad, sandelträ, musk, heliotrope, lindblomma

Volym:
150 ml

Som en av få utvalda återförsäljare i världen är vi oerhört stolta över att presentera dessa ljuvliga dofter från franska Astier De Villatte i vårt sortiment. Dofterna som är sofistikerat milda i sitt slag är en del av en liten produktion om totalt sju enheter, skapade i samarbete med några av parfymvärldens allra främsta kreatörer, såsom Françoise Caron och Christophe Raynaud.