May Natural Large
May Natural Large

May Natural Large

Ay Illuminate
14 120 SEK
close

BESTÄLL VIA KUNDSERVICE

Denna produkt finns i flera storlekar och utföranden. Produkten beställs genom vår kundservice. Med en personlig kontakt guidar vi dig till rätt val. Fyll i fälten nedan eller ring 031-711 76 21.


* Obligatoriska

Thank you for contacting customer service!

Please send us the email that was automatically generated for you based on your answers. You can now safely close this window.

Leveransstatus: Beställningsvara, Beräknad leveranstid
4-6 veckor
PRODUKTINFORMATION:

Ay Illuminate är baserat i Holland med produktion spritt över flera kontinenter. Design-laget på Ay Illuminate inspireras av natur och olika kulturer runt omkring i världen. Detta reflekteras i designen med organiska former och naturliga material som konstrueras med lokal expertis. Just samarbetet med lokala hantverkare är något som utmärker Ay Illuminate och för att samla inspiration, görs återkommande resor för att lära om nya produktionstekniker och material. På så sätt ges en djupare kunskap i speciella material, samtidigt som de bästa lösningarna tas fram för att lyfta fram det unika i varje material.

May taklampans uppbyggnad görs möjlig tack vare skickliga hantverkare, som med en unik tillverkningsprocess flätar bambu till den färdiga konstruktionen. En fantastisk lampa som ger ett lyft till varje hem.

Material:
Bambu,

Mått:
Ø: 98 cm, H: 54 cm

Övrigt:
E-27 Max. 60 WATT, lampa ej inkluderad

Selected Lighting

Filter loading...