Drop Chandelier Bulp - Grey
Drop Chandelier Bulp - Grey
< >
Drop Chandelier Bulp - GreyDrop Chandelier Bulp - Grey

Drop Chandelier Bulb

101 Copenhagen
11 000 SEK 9 350 SEK
close

BESTÄLL VIA KUNDSERVICE

Denna produkt finns i flera storlekar och utföranden. Produkten beställs genom vår kundservice. Med en personlig kontakt guidar vi dig till rätt val. Fyll i fälten nedan eller ring 031-711 76 21.


* Obligatoriska

Thank you for contacting customer service!

Please send us the email that was automatically generated for you based on your answers. You can now safely close this window.

Leveransstatus: Beräknad leveranstid
4-6 veckor
PRODUKTINFORMATION:

Drop Pendant Bulb taklampa är designad av väletablerade design-paret Kristian Sofus & Tommy Hyldahl. Med lampan eftersträvade de att uppnå en fysisk version av det danska uttrycket ”Hygge”. Taklampan erbjuder därför ett mjukt behagligt ljus möjliggjort av det vackra opalglaset som omfamnar ljuskällan, tillsammans med vridbara armar för du skall kunna rikta och skapa en mysig och unik atmosfär i ditt hem.

Material:
Lampskydd: 100% mässing, rör: oxiderad mässing

Mått:
B: 120 cm H: 91 cm L: 155

Övrigt:
Passar för rum med takhöjd mellan 230-320 cm.

Sockel: E14 - 230V Rekommenderad belysningskälla: FILA E14 LED - 4W, ljuskälla ingår ej

101 Copenhagen är ett danskt designmärke som grundades år 2017 med en stark vision för att skapa en värld med vackra accessoarer, exklusivt hantverk, kvalitet och tidlös design. Med passion för trä, kvalitet, texturer och material, gör 101 Copenhagen samarbeten med hantverkare på högsta nivå för att ta fram lekfulla produkter med en intressant stil, ofta i en lugn organisk färgton.

Selected Lighting

Filter loading...