Pendant 250 - Polished Brass
Pendant 250 - Polished Brass
< >
Pendant 250 - Polished BrassPendant 250 - Polished Brass

Pendant 250 - Polished Brass

Michael Anastassiades
9 430 SEK
close

BESTÄLL VIA KUNDSERVICE

Denna produkt finns i flera storlekar och utföranden. Produkten beställs genom vår kundservice. Med en personlig kontakt guidar vi dig till rätt val. Fyll i fälten nedan eller ring 031-711 76 21.


* Obligatoriska

Thank you for contacting customer service!

Please send us the email that was automatically generated for you based on your answers. You can now safely close this window.

Leveransstatus: Beställningsvara, Beräknad leveranstid
4-6 veckor
PRODUKTINFORMATION:

The Brass Architectural Collection är en uppföljning av befintliga Michael Anastssiades som produkter som vidareutvecklats till en komplett familj av enkla men lyxiga arkitektoniska armaturer. Med fokus på enkelhet och kvalitet vid val av material, är lamporna utformade för att ge ett sofistikerat samtidigt diskret uttryck.

Höjden på lampan kan anpassas. Vid orderkonfirmation kontaktar vi dig för dina specifikt anpassade mått (max 200 cm).

Material:
Polerad mässing, munblåst opalinglas

Mått:
Längden beställs efter dina behov. Vid beställning så kontaktar vi er för mått.
Glasklot, Ø: 25 cm
Se mer info på pdf

Michael Anastassiades
Michael Anastassiades öppnade sin studio 1994 med en önskan om att utforska samtida kultur, uttryck och estetik genom en kombination av produkter, möbler och fysiska miljöer. Anastassiades kan placeras någonstans mellan konst och design och hans arbete strävar efter att främja en dialog, deltagande samt interaktion. Han skapar produkter som är minimalistiska, utilitaristiska och mondäna samtidigt som de uttrycker ett liv som kan vara framstå som oväntat. Anastassiades verk visas bland annat på permanenta utställningar vid Konstmuseet i New York, Victoria & Albert Museum i London, the Craft Council i London, the FRAC Centre i New Orleans, Frankrike och the MAK i Wien.

Selected Lighting

Filter loading...