Moular Sofa 3-Seater with Chaise Lounge - Concrete
Moular Sofa 3-Seater with Chaise Lounge - Concrete

Moular Sofa 3-Seater with Chaise Lounge - Concrete

Handvärk
65 340 SEK
close

BESTÄLL VIA KUNDSERVICE

Denna produkt finns i flera storlekar och utföranden. Produkten beställs genom vår kundservice. Med en personlig kontakt guidar vi dig till rätt val. Fyll i fälten nedan eller ring 031-711 76 21.


* Obligatoriska

Thank you for contacting customer service!

Please send us the email that was automatically generated for you based on your answers. You can now safely close this window.

Leveransstatus: Beställningsvara, Beräknad leveranstid
4-8 veckor
PRODUKTINFORMATION:

Soffan Modular från Handvärk utstrålar italiensk storhet och skandinavisk minimalism. Den eleganta soffan erbjuder både ett lätt uttryck och en hög komfort. Stoppad med skum av hög densitet och tung vaddering som ger en mjuk karaktär samtidigt som de stålbenen ger ett flytande uttryck. Det massiva ryggstödet i stål försedd med fiberkudde som håller formen i många år. Soffan består av lösa moduler som och kan byggas ihop till en mängd olika varianter.

Material:
Skum, stoppning, stål, fiberkuddar, tygklädsel

Mått:
B: 296 cm, D: 194 cm, H: 75 cm, SH: 38 cm

Övrigt:
Modular Sofa går att få i flera olika utföranden. Serien består av moduler med och utan armstöd. För mer information, vänligen kontakta oss på info@artilleriet.se eller ring +46 (0) 31-711 76 21

Handvärk
Estetisk hållbarhet är nyckeln till alla Handvärks produkter och i ett försök att skapa möbler med livslång hållbarhet har man inte tagit några genvägar. Handvärks produkter är tillverkade med största omsorg av genuina material som bara blir vackrare med tiden. Handvärk är en av få danska möbeltillverkare som har behållt sin produktion i Danmark, vilket möjliggör förmågan att fullt utnyttja de begåvade hantverkarnas kunskap och färdigheter, erfarenheter som bidrar till skapandet av vackra föremål av högsta kvalitet.