Hoppa till innehåll

Varukorg

Laddar…

Happy Together 10 Berries Rod - Polished Nickel-plated Brass

49 370 SEK

Laddar…
Specifikation
Material:
Nickelpläterad mässing
Mått:
Längden beställs efter dina behov. Vid beställning så kontaktar vi er för mått.
B: 26.2 cm, Varje glasklot: Ø: 8 cm
Michael Anastassiades
Michael Anastassiades öppnade sin studio 1994 med en önskan om att utforska samtida kultur, uttryck och estetik genom en kombination av produkter, möbler och fysiska miljöer. Anastassiades kan placeras någonstans mellan konst och design och hans arbete strävar efter att främja en dialog, deltagande samt interaktion. Han skapar produkter som är minimalistiska, utilitaristiska och mondäna samtidigt som de uttrycker ett liv som kan vara framstå som oväntat. Anastassiades verk visas bland annat på permanenta utställningar vid Konstmuseet i New York, Victoria & Albert Museum i London, the Craft Council i London, the FRAC Centre i New Orleans, Frankrike och the MAK i Wien.
Beskrivning

I serien ”Happy Together” bär vertikala rör i mässing, nickel eller svart lack upp en grupp klot i opalinglas.

”Jag har alltid fascinerats av klot för sin renhet och dess ursprungliga form. Designen i denna serie startade som en övning i repetition genom att arrangera klot i perfekta kluster i en progressiv logisk sekvens. Serien är inspirerad av ovanligt fiktiva klotkonstruktioner i precession, samtidigt som ett disciplinärt geometriskt språk applicerats.” – Michael Anastassiades

Höjden på lampan kan anpassas. Vid orderkonfirmation kontaktar vi dig för dina specifikt anpassade mått.

Varumärket
Michael Anastassiades - London baserat, specialiserat på designlampor i hög kvalité. Taklampor, vägglampor, bordslampor m.m.