Hoppa till innehåll

Varukorg

Laddar…

 

Artilleriet Kitchens


Våra kök har designats utifrån idén om en möbel med ett köks funktionalitet. Ingenting är dolt, allt är äkta, med alla delar av konstruktionen synliga för användaren. Köket är taktilt och komponerat för att användas varje dag året runt. Materialen och ytorna är mycket noggrant utvalda, av högsta möjliga kvalitet, för att skapa kök som lever länge, åldras vackert och håller i generationer.

Läs mer om våra kök

 

Artilleriet X Tre Sekel
A. Colori

 

Kitchen Studio


Det är här som visionen om ert kök skapas. Vi designar och ritar kök för alla typer av hem. Med vår stora utbud av möbler och detaljer och vår kunskap om inredningsdesign vill vi gärna fortsätta att arbetet med helheten av rummet som köket skall stå i och vilka produkter som skall fylla insidan och utsidan av köket. Vår vision stannar aldrig vid en produkt, vi vill skapa en helhet av kök, belysning, möbler, detaljer och köksdetaljer som ger livskvalitet.

 

Läs mer om vår vision och service

 

PROJECT RÖRSTRANDSGATAN
PROJECT BJÖRHOLMEN
PROJECT STÄRKELSEFABRIKEN
PROJECT H
PROJECT S

Processen


Det är ett stort beslut att bygga kök, både när det handlar om att byta ut ett kök eller att första gången planera ett kök i ett hus. Vårt mål är att göra processen så enkel som möjligt för dig, vara din guide och rådgivare för att förverkliga din köksdröm. De flesta projekt liknar varandra i de olika steg som projektet går igenom och där beslut behöver tas för att komma vidare.

 

Läs mer

 

Kontakta oss för att få veta mer

Boka ett möte i Kitchen Studio eller kontakta oss för att diskutera ditt projekt med en av våra designers.


Våra nära samarbeten och partners


Vi har handplockat och valt ett antal nära samarbeten och leverantörer för att kunna erbjuda den nivå av kvalitet, service och design som Artilleriet står för. Alla våra stenskivor levereras av Ahlgrens Marmor, erkänt välkända som de bästa i branschen. Vi arbetar nära Bora för top of line spisar med inbyggda fläktar. Bertazzoni spisar och vitvaror är italiensk design och kvalitet när den är som bäst. Vi väljer blandare och vaskar från danska klassiker och holländska vinnare av designutmärkelser. Och . Gemensamt för våra partners är att de alla står för unik design och bästa kvalitet som i kombination med våra kök blir en helhet som inte liknar något annat.

Bertazzoni
Browse
Cocoon
Browse
TONI
Browse

 

Artilleriet Kitchen Studio

Södra Larmgatan 2
411 36, Göteborg