Ann Demeulemeester - Plate 28 cm Off White - Black No3
Ann Demeulemeester - Plate 28 cm Off White - Black No3

Ann Demeulemeester - Plate 28 cm Off White - Black No3

Ann Demeulemeester x Serax
620 SEK
close

BESTÄLL VIA KUNDSERVICE

Denna produkt finns i flera storlekar och utföranden. Produkten beställs genom vår kundservice. Med en personlig kontakt guidar vi dig till rätt val. Fyll i fälten nedan eller ring 031-711 76 21.


* Obligatoriska

Thank you for contacting customer service!

Please send us the email that was automatically generated for you based on your answers. You can now safely close this window.

Leveransstatus: Finns i lager
PRODUKTINFORMATION:

Designer:
Ann Demeulemeester

Med Dé spelas ett spelet av klärobskyr, ljus och skugga som är så karakteristiskt för Ann Demeulemeester till hennes bordsartiklar. Resultatet är en samling skuggmålningar på porslin. Kanten på de fina tallrikarna har en 'dégradé', målad för hand i flera lager för att skapa ett noggrant samspel av linjer. Detta hantverk gör varje tallrik unik och möjliggör ett brett utbud av kombinationer. Arrangemanget av de olika tallrikarna kan skräddarsys efter gäst, atmosfär eller maträtten. Ljusspel som uppstår när skuggeffekterna av tallrikarna berör varandra är också ovanligt. Några olika variationer av svarta målningar finns tillgängliga: från mycket fin till nästan helt belagd. Förutom svart finns det också ett urval av tallrikar med röda målningar. Plattorna finns i olika storlekar.

Mått:
ø: 28 cm

Material:
Porslin

UPPTÄCK FLER

The Kitchen

Filter loading...