Z11 Silk Cover White
Z11 Silk Cover White

Z11 Black - Silk Cashmere White

Ay Illuminate
8 680 SEK
close

BESTÄLL VIA KUNDSERVICE

Denna produkt finns i flera storlekar och utföranden. Produkten beställs genom vår kundservice. Med en personlig kontakt guidar vi dig till rätt val. Fyll i fälten nedan eller ring 031-711 76 21.


* Obligatoriska

Thank you for contacting customer service!

Please send us the email that was automatically generated for you based on your answers. You can now safely close this window.

Leveransstatus: Beställningsvara, Beräknad leveranstid
4-6 veckor
PRODUKTINFORMATION:

Ay Illuminate är baserat i Holland med produktion spritt över flera kontinenter. Design-laget på Ay Illuminate inspireras av natur och olika kulturer runt omkring i världen. Detta reflekteras i designen med organiska former och naturliga material som konstrueras med lokal expertis. Just samarbetet med lokala hantverkare är något som utmärker Ay Illuminate och för att samla inspiration, görs återkommande resor för att lära om nya produktionstekniker och material. På så sätt ges en djupare kunskap i speciella material, samtidigt som de bästa lösningarna tas fram för att lyfta fram det unika i varje material.

Taklampans uppbyggnad görs möjlig tack vare skickliga hantverkare, som med en unik tillverkningsprocess formar bambu till den färdiga konstruktionen. Denna kläds sedan med handvävd silke som täcker konstruktionen och ger lampan sitt karaktäristiska utseende.

Material:
Bambu och handvävd silke

Mått:
Ø: 48,5 cm, H: 72,5 cm

Övrigt:
E-27 Max. 60 WATT Lampa inkluderad

BESKRIVNING:

Lamp made of bent bamboo with hand woven silk cashmere fabric. Studio Bulb is included.

Furniture & Lighting In Stock

Filter loading...