Drop Chandelier – Brass
Drop Chandelier – Brass
Drop Chandelier – Brass
Drop Chandelier – Brass
< >
Drop Chandelier – BrassDrop Chandelier – BrassDrop Chandelier – BrassDrop Chandelier – Brass

Drop Chandelier – Brass

101 Copenhagen
11 490 SEK 9 767 SEK
close

BESTÄLL VIA KUNDSERVICE

Denna produkt finns i flera storlekar och utföranden. Produkten beställs genom vår kundservice. Med en personlig kontakt guidar vi dig till rätt val. Fyll i fälten nedan eller ring 031-711 76 21.


* Obligatoriska

Thank you for contacting customer service!

Please send us the email that was automatically generated for you based on your answers. You can now safely close this window.

Leveransstatus: Beräknad leveranstid
4-6 veckor
PRODUKTINFORMATION:

Designad av Kristian Sofus Hansen & Tommy Hyldahl för 101 Copenhagen. Drop Chandelier består av ett kluster av droppformade mässingsformer som utgör ett vackert designelement, samtidigt som det erbjuder en hög flexibilitet genom möjlig justering. Lampan är inspirerad av 50 talets ikoniska och experimentella hållning till lampdesign. Konstruktionen tillåter en spridd ljusreflektion samtidigt som mässingen reflekterar ett härligt varmt ljus.

Material:
Lampskydd, mässingspläterad stål, rör: oxiderad mässing.

Mått:
L: 155 cm B: 120 cm H: 91 cm

Övrigt:

Passar för rum med takhöjd mellan 230-320 cm.

Sockel: E14 - 230V Rekommenderad belysningskälla: FILA E14 LED - 4W, ljuskälla ingår ej

101 Copenhagen är ett danskt designmärke som grundades år 2017 med en stark vision för att skapa en värld med vackra accessoarer, exklusivt hantverk, kvalitet och tidlös design. Med passion för trä, kvalitet, texturer och material, gör 101 Copenhagen samarbeten med hantverkare på högsta nivå för att ta fram lekfulla produkter med en intressant stil, ofta i en lugn organisk färgton.

Furniture & Lighting In Stock

Filter loading...