Shui Vase - Clear
Shui Vase - Clear
Shui Vase - Clear
Shui Vase - Clear
Shui Vase - Clear
Shui Vase - Clear
< >
Shui Vase - ClearShui Vase - ClearShui Vase - ClearShui Vase - ClearShui Vase - ClearShui Vase - Clear

Shui vase - Clear

Artilleriet
2 200 SEK
close

BESTÄLL VIA KUNDSERVICE

Denna produkt finns i flera storlekar och utföranden. Produkten beställs genom vår kundservice. Med en personlig kontakt guidar vi dig till rätt val. Fyll i fälten nedan eller ring 031-711 76 21.


* Obligatoriska

Thank you for contacting customer service!

Please send us the email that was automatically generated for you based on your answers. You can now safely close this window.

Leveransstatus: Finns i lager
PRODUKTINFORMATION:

Shuí, framtagen i ett unikt samarbete mellan Artilleriet, Märta Louise Karlsson och Skrufs Glasbruk, är vår hyllning till den Svenska hantverkstraditionen. Vasen är tillverkad enligt traditionella metoder som kräver enorm precision och skicklighet av glasblåsaren. Små egenheter, såsom blåsor eller bubblor i glaset, påminner oss om vasens originalitet och ursprung. Inspirationen till Shuí är hämtad från Smålands djupa skogars blomknoppar, dagg och bark, optiska effekter, taktila ytor och operfekta perfektion.

För oss är en vas är ett bruksföremål som fyller stor betydelse i våra hem och inredningar. När vi designade Shuí gjorde vi det med visionen om den perfekta vasen; den som är lika vacker med som utan blommor. Som har en tidlös form som får oss att vilja leva med den länge. Som, för blommornas skull, rymmer mycket vatten, är lätt att diska och som är hantverksmässigt producerad av högsta glaskvalitet.

Shui betyder vatten på kinesiska och utgör andra delen i Feng Shui, läran om att skapa harmoni med naturens egna energier.

Mått:
H: 25 cm, Ø: 16 cm

Material:
Glas