Hoppa till innehåll

Varukorg

Laddar…

Twenty-Five Bedside Chest

Från 56 020 SEK

Laddar…
Specifikation
Material
Går att få i valnöt, ek eller ask med en rad olika ytbehandlingar och detaljer i vävd junco.
Mått
Bredd: 62 cm
Djup: 46 cm
Höjd: 48 cm
Övrigt
Den här produkten tillverkas på beställning efter dina val. Vi visar här endast ett urval av möjligheter. För mer information, vänligen kontakta oss på info@artilleriet.se eller ring +46 (0) 31-711 76 21.
Beskrivning

Twenty-Five Bedside Chest är tillverkad av massivt trä och juncovass och är den perfekta följeslagaren till Twenty-Five Bed. Sidopanelerna vävs på den historiska portugisiska korgverkstaden Toino Abel innan de appliceras på den vackert detaljerade massiva trästommen. Byrån erbjuder generös men ändå kompakt förvaring, och lådans framsida har designats med ett försänkt handtag på ovan- och undersidan för att ge enkel åtkomst till lådans innehåll både när du är i och utanför sängen. De vävda panelerna hålls på plats av magneter vilket gör att du enkelt kommer åt kabelhanteringsfacket.

Twenty-Five Collection av De La Espada Atelier är en sammanhållen kollektion av detaljerade, mångsidiga och taktila möbler. Möblerna är tillverkade i massivt trä och hämtar inspiration från 1930-talets designers, som Axel Einar Hjorth och Charlotte Perriand, Dieter Rams och Shakers.