Hoppa till innehåll

Varukorg

Laddar…

No.10

Från 27 500 SEK

Laddar…
Specifikation
Material
100% Nyzeeländsk ull
Mått
230 x 280 cm
290 x 350 cm
Fransarnas längd är ca 18-20 cm.
Övrigt
Små variationer i färg och detaljer är resultatet av den handgjorda processen. Viss fällning är normalt för nya mattor och kommer att avta med över tid och genom frekvent dammsugning. För dagligt underhåll, använd dammsugare för att hålla ren från smuts och damm. Vid svårare fläckar rådfråga alltid med en professionell mattvätt.
Cappelen Dimyr mattor är tillverkade i Indien för hand genom traditionella tekniker av skickliga hantverkare, i fabriker certifierade av Good Weave Certification och Care & Fair.

Beskrivning

No.10 från Cappelen Dimyr är en tung och kompakt matta i lyxig ull med kort lugg. Djärva fransar av slubgarn ramar in kanterna och skapar en bohemiskt och mjukt uttryck till en annars elegant matta. Med en klassisk karaktär och överdrivna detaljer är No.10 en ikonisk Cappelen Dimyr matta att älska hela livet. Handknuten i naturlig och oblekt nyzeeländsk ull.

Varumärket
Cappelen Dimyr - Mattor designade i Skandinavien, handgjorda i Indien med den traditionella indiska tekniken. Tillverkade i fint oblekt ull.