Hoppa till innehåll

Varukorg

Laddar…

Colonnade No.03

11 600 SEK

Specifikation
Material
100% Nyzeeländsk ull
Mått
100 x 240 cm (ej inräknat fransar)
Fransarna är ca 12 cm långa.
Övrigt
Små variationer i färg och detaljer är resultatet av den handgjorda processen. Viss fällning är normalt för nya mattor och kommer att avta med över tid och genom frekvent dammsugning. För dagligt underhåll, använd dammsugare för att hålla ren från smuts och damm. Vid svårare fläckar rådfråga alltid med en professionell mattvätt.

Mattorna från Cappelen Dimyr är tillverkade i Indien för hand genom traditionella tekniker av skickliga hantverkare, i fabriker certifierade av Good Weave Certification och Care & Fair.
Beskrivning

Colonnade No.03, från Cappelen Dimyr, är en handknuten avlång gångmatta med ett tungt, kompakt och rustikt uttryck gjord av en lyxigt tjock ull. Med samma karaktäristiska charm som alla andra mattor från Cappelen Dimyr är den här perfekt för hallen och andra smalare utrymmen. Det djärva och överdimensionerade garnet löper genom hela mattan och övergår i tjocka fransar.

Varumärket
Cappelen Dimyr - Mattor designade i Skandinavien, handgjorda i Indien med den traditionella indiska tekniken. Tillverkade i fint oblekt ull.