Bea Mombaers Items & Interiors
Bea Mombaers Items & Interiors
< >
Bea Mombaers Items & InteriorsBea Mombaers Items & Interiors

Bea Mombaers Items & Interiors

560 SEK
close

BESTÄLL VIA KUNDSERVICE

Denna produkt finns i flera storlekar och utföranden. Produkten beställs genom vår kundservice. Med en personlig kontakt guidar vi dig till rätt val. Fyll i fälten nedan eller ring 031-711 76 21.


* Obligatoriska

Thank you for contacting customer service!

Please send us the email that was automatically generated for you based on your answers. You can now safely close this window.

Leveransstatus: Finns i lager
PRODUKTINFORMATION:

Interiörstylisten Bea Mombaer har en fascination för saker med ett tidigare liv, för föremål som berättar en extraordinär historia, kombinerat med en oöverträffad känsla för hur man skapar en unik atmosfär. Under de senaste tre decennierna har Bea Mombaers blommat från en passionerad samlare till ett välrenommerat namn inom den internationella konst- och designscenen. Tillsammans med fotografen Raf Maes och designern Geoffrey Brusatto har Bea besökt platser runt om i världen där de skapat vackra bilder av interiören som Bea har satt ihop, men också av spännande detaljer, vackra stilleben och föremål som berättar en historia som Bea älskar. Resultatet är en vacker bok där bilderna talar för sig själva.

Mått:
L: 28 cm, B: 22 cm, H: 2,8 cm

Övrigt:
256 sidor.

Details

Filter loading...