Hoppa till innehåll

Varukorg

Laddar…

Social Media and Marketing Coordinator


Är du en driven, passionerad och kompetent kreatör som söker en roll med frihet och ansvar på ett bolag där din insats är en nyckel till framgång? Har du ett starkt kreativt sinne och vill omge dig med drivna och passionerade kollegor i en inspirerande miljö och bransch? Vi söker nu en kreatör som kan hjälpa oss upprätthålla och utveckla vår visuella känsla i våra digitala kanaler genom att bland annat skapa inspirerande historier som berör. Som marknadskoordinator har du en nyckelroll hos Artilleriet där du en viktig del av hur varumärket förmdedlas ut till våra följare på daglig basis. Du är med och skapar material och innehåll som bygger Artilleriet som varumärke och påverkar resultat.

Om rollen
Artilleriet har skapat en tydlig varumärkesidentitet sedan start där de rör sig sömlöst mellan en inspirerande och sofistikerad estetik. Vi söker nu en kreatör som kan hjälpa oss upprätthålla och utveckla vår visuella känsla i våra digitala kanaler. I rollen som marknadskoordinator blir du ett viktigt tillskott för marknad och e-handels teamet samt för bolagets fortsatta expansion. Du rapporterar till E-Commerce Manager och kommer bland annat arbeta med följande uppgifter;

- Tillsammans med e-commerce manager skapa markandsplan utifrån företagets gemensamma mål
- Ansvar över planering, uppföljning och utveckling av marknadssaktiviteter
- Strategiskt och kreativt ansvar för utveckling och dagligt arbete med sociala medier kanaler/konton
- Skapa kreativt innehåll i framkant som bygger varumärke och driver försäljning
- Skriva inspirerande och berättande texter om våra produkter och varumärken som väcker intresse och berör.
- Strategi och löpande arbete med influencers för marknadsföring/försäljning bland annat via affiliate program
- Skapa säljandeoch inspirerande nyhetsbrev via marketing automation plattform (Voyado)
- Utveckla och analysera vår digitala marknadsföring såsom: Retargeting, SEO-optimering, SEM, annonsering i sociala medier etc.
- Kontakt med press och utveckling av pr-aktiviteter som exempelvis lanseringar och event
- Planera och genomföra event i samband med projekt

Din bakgrund
För att lyckas i rollen har du jobbat några år med liknande uppdrag och har både praktisk erfarenhet och gedigen kompetens inom området, gärna ifrån e-handel med fokus på digital marknadsföring och i synnerhet inom content och SoMe. 
Som person har du en stark kreativ ådra och uttalad känsla för bild och form. Du är fylld av idéer kring utveckling av marknadsföring, varumärkesbyggande strategier, content och sociala medier. Vi ser gärna att din kreativa sida har en analytisk och strategisk mindset och uppskattar att mäta resultat. För att passa i rollen är det viktigt att du har ett genuint intresse för inredning och det är meriterande om du arbetat inom branschen. Du kommer in i en snabbrörlig och resultatfokuserad organisation där det är viktigt att du trivs med varierande arbetsuppgifter med många projekt igång parallellt. Du är en prestigelös lagspelare som tar för dig och vågar utmana dig själv.

Övriga önskvärda erfarenheter/kunskaper;
Relevant eftergymnasial utbildning
Utmärkt skriftliga och verbala kommunikationsförmågor i både svenska och engelska
Kunskap om alla sociala plattformar
Arbeta självständigt i Photoshop och ev. andra kreativa program
2 - 3 års erfarenhet av varumärkesbyggande marknadsföring

Artilleriet erbjuder
Du ansluter till ett snabbfotat, modernt och entreprenörsdrivet bolag i kreativa lokaler i centrala Göteborg där du ges stora möjligheter att vara med och påverka ditt eget arbete och verksamhetens fortsatta utveckling.  

Placering & start
Tjänsten är på heltid och du utgår från vårat huvidkontor i centrala Göteborg. Rekrytering sker löpande med omgående anställning.


Skicka ansökan till

work@artilleriet.se
Märk ditt mejl: Social Media and Content Marketing Coordinator