140 x 65 cm
140 x 65 cm

Pyramid Table 01

Hay
9 400 SEK
close

BESTÄLL VIA KUNDSERVICE

Denna produkt finns i flera storlekar och utföranden. Produkten beställs genom vår kundservice. Med en personlig kontakt guidar vi dig till rätt val. Fyll i fälten nedan eller ring 031-711 76 21.


* Obligatoriska

Thank you for contacting customer service!

Please send us the email that was automatically generated for you based on your answers. You can now safely close this window.

Leveransstatus: Finns ej i lager
PRODUKTINFORMATION:

MÅTT:
L:140 cm x B:65 cm x H:74 cm

MATERIAL:
Massiv ek och pulverlackerat stål

BESKRIVNING:

Pyramid table 01 är ett bord med en bordsskiva som är klarlackad och av solid ek. Underredet är i pulverlackerat stål med en beige nyans.

Pyramidbordet är skapat för att vara anpassningsbart, lätt och starkt. Ursprungligen skapad av Wim Rietveld när han arbetade på Ahrend på 1950-talet. Nu har samlingen lanserats av HAY tillsammans med Ahrend.
Dessa möbler är idag anmärkningsvärda för sin sparsamma användning av material, förenklad konstruktion och för att vara tillräckligt lätta att flytta runt om man skulle vilja det.
Denna variant av Pyramidbordet har en tunn stålplatta med en rektangulär ekskiva för att skapa ett funktionellt och fritt uttryck. Dess rena estetik och lätta, slitstarka kvalitet gör den idealisk för användning som konferensbord eller matbord.