Café Cecilia Cookbook
590 SEK
Beskrivning
Café Cecilia Cookbook är den första kokboken från den framstående irländske kocken Max Rocha, inspirerad av hans populära restaurang i östra London. Med sina enkla rätter med irländska och europeiska influenser har Café Cecilia blivit en favorit bland matälskare och den internationella konst- och modevärlden.
Denna första och enda bok om den hyllade restaurangen innehåller 100 säsongsbetonade recept, från frukost till middag, inklusive signaturrätter som Guinnessbröd och friterad salvia med ansjovis, samt moderna kreationer som pocherade krikon med granola och kronärtskockor med solrosfrötahini.
Med ett förord av den prisbelönta matskribenten Diana Henry och fantastiska bilder av Matthieu Lavanchy och Jacob Lillis är denna bok en varm hyllning till maten, familjen och gemenskapen kring Café Cecilia.
Specifikation
- Material
- Inbunden
- Mått
-
Längd: 28 cm
Bredd: 21 cm
Höjd: 3 cm - Övrigt
- 256 sidor, boken är skriven på engelska