Tavolo Outdoor Dining Table – Rust
Tavolo Outdoor Dining Table – Rust

Tavolo Outdoor Dining Table – Rust

Zeus
Från: 16 140 SEK
close

BESTÄLL VIA KUNDSERVICE

Denna produkt finns i flera storlekar och utföranden. Produkten beställs genom vår kundservice. Med en personlig kontakt guidar vi dig till rätt val. Fyll i fälten nedan eller ring 031-711 76 21.


* Obligatoriska

Thank you for contacting customer service!

Please send us the email that was automatically generated for you based on your answers. You can now safely close this window.

PRODUKTINFORMATION:

Tavolo matbord från Zeus. Minimalistiskt och sofistikerat är två ord som förklarar detta bordet designat av Maurizio Peregalli perfekt. Bordet har en simpel stålstruktur och finns i många olika storlekar så som: 90 x 160 cm, 90 x 200 cm, 90 x240 cm. Ett stilrent bord för utomhusbruk som kommer kunna ge vilket utrymme som helst det där lilla extra!

- Maurizio Peregalli är sedan 1980- talet art director och CEO för Zeus som han startade upp med ett par vänner. Sen alltid har Maurizio Peregalli haft ett minimalistiskt tagande på design vilket har gjort att han har blivit väldigt eftersträvad av olika företag så som Giorgio Armani, Replay, Furla och Giglio Palermo. Outtröttligt har han alltid letat efter nya material och tolkningar att kunna ta in i industrin. Maurizio Peregallis möbler är minimalistiska men samtidigt storartade, helt enkelt ett fantastiskt val att ha i sitt hem.

Material:
Stål och Järn

Mått:
L: 160 cm B: 90 : H:74 cm
L: 200 cm B: 90 : H:74 cm
L: 240 cm B: 90 : H:74 cm

Övrigt:
Matbordet är designat för att användas utomhus. Om den lämnas ute i fukt och regn så kommer materialet ändras
- som det gör med utomhus produkter. Under vintern förslår vi att tippa lite på bordet för att vattnet ska lättare rinna av.