Slim Irony Rack – Black
Slim Irony Rack – Black
< >
Slim Irony Rack – BlackSlim Irony Rack – Black

Slim Irony Rack - Copper Black

Zeus
13 890 SEK
close

BESTÄLL VIA KUNDSERVICE

Denna produkt finns i flera storlekar och utföranden. Produkten beställs genom vår kundservice. Med en personlig kontakt guidar vi dig till rätt val. Fyll i fälten nedan eller ring 031-711 76 21.


* Obligatoriska

Thank you for contacting customer service!

Please send us the email that was automatically generated for you based on your answers. You can now safely close this window.

Leveransstatus: Beställningsvara, Beräknad leveranstid
6-8 veckor
PRODUKTINFORMATION:

Slim Irony hylla från Zeus.
Slim Irony är en minimalistisk hylla som samtidigt tar plats och fångar ögat. Med sina 5 hyllplan designad av Maurizio Peregalli så har man gått om för böcker, dekor eller annat efter önskemål. Ställningen kommer i två olika färger, kopparsvart och vit. Mellan hyllplanen finns det utrymme på 39 cm.

- Maurizio Peregalli är sedan 1980- talet art director och CEO för Zeus som han startade upp med ett par vänner. Sen alltid har Maurizio Peregalli haft ett minimalistiskt tagande på design vilket har gjort att han har blivit väldigt eftersträvad av olika företag så som Giorgio Armani, Replay, Furla och Giglio Palermo. Outtröttligt har han alltid letat efter nya material och tolkningar att kunna ta in i industrin. Maurizio Peregallis möbler är minimalistiska men samtidigt storartade, helt enkelt ett fantastiskt val att ha i sitt hem.

Material:
Stål

Mått:
L: 82 cm B: 31 cm H: 164 cm