Slim Irony Bookcase
Slim Irony Bookcase

Slim Irony Bookcase

Zeus
22 150 SEK
close

BESTÄLL VIA KUNDSERVICE

Denna produkt finns i flera storlekar och utföranden. Produkten beställs genom vår kundservice. Med en personlig kontakt guidar vi dig till rätt val. Fyll i fälten nedan eller ring 031-711 76 21.


* Obligatoriska

Thank you for contacting customer service!

Please send us the email that was automatically generated for you based on your answers. You can now safely close this window.

Leveransstatus: Beställningsvara, Beräknad leveranstid
6-8 veckor
PRODUKTINFORMATION:

Slim Irony Bokhylla från Zeus. Zeus är experter på att kombinera två helt skilda material och binda ihop dem till något mycket vackert, denna bokhylla designad av Maurizio Peregalli är inget undantag. Perfekt som en vanlig bokhylla men även som en
fristående rumsdelare.

- Maurizio Peregalli är sedan 1980- talet art director och CEO för Zeus som han startade upp med ett par vänner. Sen alltid har Maurizio Peregalli haft ett minimalistiskt tagande på design vilket har gjort att han har blivit väldigt eftersträvad av olika företag så som Giorgio Armani, Replay, Furla och Giglio Palermo. Outtröttligt har han alltid letat efter nya material och tolkningar att kunna ta in i industrin. Maurizio Peregallis möbler är minimalistiska men samtidigt storartade, helt enkelt ett fantastiskt val att ha i sitt hem.

Mått::
Stål och poppelträ

Mått:
L: 190 cm B: 35 cm H: 190cm