Hoppa till innehåll

Varukorg

Laddar…

Big Irony Outdoor Bench – White

Från 7 500 SEK

Laddar…
Specifikation
Material
Stål
Mått
L: 130 B: 36 H: 47cm
L: 170 B: 36 H: 47cm
L: 210 B: 36 H: 47cm
Övrigt
Bänken är designad för att användas utomhus. Om den lämnas ute i fukt och regn så kommer materialet ändras
- som det gör med att utomhus produkter. Under vintern förslår vi att tippa lite på bänken för att vattnet ska lättare rinna av.
Beskrivning

Big Irony outdoor bench från Zeus. Denna magnifika bänk designad vad Maurizio Peregalli kan finna sig i både modern dekor lika väl som en klassisk. Bänken kommer i tre olika längder 130 cm, 170 cm och 210 cm. Bänken representerar Zeus filosofi exakt: produkter som är autentiska och handgjorda med en simpelhet, både praktisk och prisvärd.

- Maurizio Peregalli är sedan 1980- talet art director och CEO för Zeus som han startade upp med ett par vänner. Sen alltid har Maurizio Peregalli haft ett minimalistiskt tagande på design vilket har gjort att han har blivit väldigt eftersträvad av olika företag så som Giorgio Armani, Replay, Furla och Giglio Palermo. Outtröttligt har han alltid letat efter nya material och tolkningar att kunna ta in i industrin. Maurizio Peregallis möbler är minimalistiska men samtidigt storartade , helt enkelt ett fantastiskt val att ha i sitt hem.

Varumärket
Zeus - minimalistisk design från Italien. Se Zeus utbud av bord, stolar, hyllar, bänkar m.m.
Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din shoppingupplevelse. Få reda på mer