Hoppa till innehåll

Varukorg

Laddar…

PP85 Crossed Legged Table – 160

Från 59 890 SEK

Laddar…
Specifikation
Material:
Välj mellan:
Tvålbehandlad ask
Tvålbehandlad ek
Oljad ask
Oljad ek
Lackerad ask
Lackerad ek
Mått:
L: 160 cm, H: 71 cm, B: 86 cm
Övrigt:
På bilden visas tvålbehandlad ask. PP85 finns tillgänglig i flera olika material och i två storlekar: 160 och 180 cm. För mer information, vänligen kontakta oss på info@artilleriet.se eller ring +46 (0) 31-711 76 21.
Beskrivning

PP85 Cross Legged Table, från PP Møbler, designades av Hans J. Wegner. Detta bord är ett bevis på Wegners förmåga att använda mycket få medel och samtidigt skapa optimal design. Faktum är att detta bord knappt kan ha en enklare design, och ändå lyckas Wegner skapa en estetisk upplevelse utöver det vanliga.

Designen är minimalistisk och de karaktäristiska korsade benen är en elegant och enkel lösning på ett grundläggande krav där bordsbenen ska ta upp så lite utrymme som möjligt. Detta gör bordet mer användarvänligt och mer anpassningsbart till olika miljöer.

Wegners design är nu över 60 år gammal men är mer aktuell än någonsin. Border omfattar det väsentliga behovet av enkla, praktiska och användbara produkter som produceras med miljöhänsyn, då bordet har en mycket lång livstid.

Varumärket
PP Møbler - Som en av de mest prestigefulla möbeltillverkarna i världen förvaltar PP Møbler arvet av Hans J. Wegner. Stolar, matbord, fåtöljer m.m.
Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din shoppingupplevelse. Få reda på mer