Hoppa till innehåll

Varukorg

Laddar…

Pendant 350 - Polished Brass

11 690 SEK

Laddar…
Beskrivning

The Brass Architectural Collection är en uppföljning av befintliga Michael Anastssiades som produkter som vidareutvecklats till en komplett familj av enkla men lyxiga arkitektoniska armaturer. Med fokus på enkelhet och kvalitet vid val av material, är lamporna utformade för att ge ett sofistikerat samtidigt diskret uttryck.

Höjden på lampan kan anpassas. Vid orderkonfirmation kontaktar vi dig för dina specifikt anpassade mått.

Specifikation
Material:
Polerad mässing, munblåst opalinglas
Mått:
Längden beställs efter dina behov. Vid beställning så kontaktar vi er för mått.
Glasklot, Ø: 35 cm
Michael Anastassiades
Michael Anastassiades öppnade sin studio 1994 med en önskan om att utforska samtida kultur, uttryck och estetik genom en kombination av produkter, möbler och fysiska miljöer. Anastassiades kan placeras någonstans mellan konst och design och hans arbete strävar efter att främja en dialog, deltagande samt interaktion. Han skapar produkter som är minimalistiska, utilitaristiska och mondäna samtidigt som de uttrycker ett liv som kan vara framstå som oväntat. Anastassiades verk visas bland annat på permanenta utställningar vid Konstmuseet i New York, Victoria & Albert Museum i London, the Craft Council i London, the FRAC Centre i New Orleans, Frankrike och the MAK i Wien.
Varumärket
Michael Anastassiades - London baserat, specialiserat på designlampor i hög kvalité. Taklampor, vägglampor, bordslampor m.m.