Hoppa till innehåll

Varukorg

Laddar…

Daybed - Black - Black/Brass Frame

38 280 SEK

Laddar…
Beskrivning

Vid skapandet av Hantvärks Daybed har man inte kompromissat med något vad gäller material, stil och hantverk. Ett vackert hantverk med en nordisk karaktär som passar många delar av hemmet som en plats att koppla av. Dagbädden är tillverkad i Danmark på beställning och går att få i flera olika utföranden.

Specifikation
Material:
Plywood med skuret skum, fjädrar, vaddering, rostfritt stål, vegetabiliskt läder
Mått:
B: 188 cm, D: 85 cm, H: 34 cm
Övrigt:
Daybed går att få i flera olika utföranden. För mer information, vänligen kontakta oss på info@artilleriet.se eller ring +46 (0) 31-711 76 21
Handvärk
Estetisk hållbarhet är nyckeln till alla Handvärks produkter och i ett försök att skapa möbler med livslång hållbarhet har man inte tagit några genvägar. Handvärks produkter är tillverkade med största omsorg av genuina material som bara blir vackrare med tiden. Handvärk är en av få danska möbeltillverkare som har behållt sin produktion i Danmark, vilket möjliggör förmågan att fullt utnyttja de begåvade hantverkarnas kunskap och färdigheter, erfarenheter som bidrar till skapandet av vackra föremål av högsta kvalitet.
Varumärket
Handvärk - Nordisk design grundat av Emil Thorup. Möbler i hög kvalité med ett hållbarhetstänk som genomspeglar hela varumärket.