Mik Sofa – Category B

Gervasoni
Från: 40 130 SEK
PRODUKTINFORMATION:

Gervasoni Extra Cover Kampanj, När du köper någon av Gervasonis klädda möbler får du just nu en extra klädsel i vit linne, Lino Bianco, utan kostnad.
Kampanjen gäller mellan September 11 - December 31, 2019
Gervasonis Mik – designad av Paola Navone, har en mjuk och organisk form. En bekväm soffa som tillsammans med de djupa sätena och mjuka formerna resulterar i ett mer öppet och välkomnade utrymme.

Material:
Polyuretanskum, avtagbart tyg

Mått:
Mik 10:
L: 200 cm, H: 75 cm, Sitthöjd: 30 cm, D: 100 cm
Mik 12:
L: 240 cm, H: 75 cm, Sitthöjd: 30 cm, D: 100 cm

Övrigt:
På bilden visas Kategori B i tyget Natural Lino Bianco. Mik finns tillgänglig i flera olika tyger och kombinationer. För mer information, vänligen kontakta oss på info@artilleriet.se eller ring +46 (0) 31-711 76 21.

Gervasoni
Gervasoni, grundat 1882, drivs nu av Giovanni och Michele som tillhör den tredje generationen Gervasoni. Familjeföretaget designar, tillverkar och exporterar inredningslösningar och samarbetar med några av de mest kvalificerade designerna, som Paola Navone, Marco Piva, Michael Sodeau och Jasper Startup. Huvudkontoret och tillverkning är lokaliserad i Pavia di Udine, och Premariacco, Italien, där totalt 84 av Gervasonis egna hantverkare arbetar.

Mik Sofa – Category BMik Sofa – Category BMik Sofa – Category BMik Sofa – Category BMik Sofa – Category B
Mik Sofa – Category BMik Sofa – Category BMik Sofa – Category BMik Sofa – Category BMik Sofa – Category B