90 cm Built-In Bottom Mount - Panel Installed Right hinges - Professional Series
90 cm Built-In Bottom Mount - Panel Installed Right hinges - Professional Series

90 cm Built-In Bottom Mount - Panel Installed Right hinges - Professional Series

Bertazzoni
95 490 SEK
close

BESTÄLL VIA KUNDSERVICE

Denna produkt finns i flera storlekar och utföranden. Produkten beställs genom vår kundservice. Med en personlig kontakt guidar vi dig till rätt val. Fyll i fälten nedan eller ring 031-711 76 21.


* Obligatoriska

Thank you for contacting customer service!

Please send us the email that was automatically generated for you based on your answers. You can now safely close this window.

Leveransstatus: Beräknad leveranstid
6-8 veckor
PRODUKTINFORMATION:

Bertazzoni inbyggda kylskåp är designade, konstruerade och tillverkade i Italien med högsta kvalitet material och komponenter. Det egenutrustade 'lift & swing' dörrgångjärnssystemet gör dem till det perfekta valet för riktigt infälld installation som en enhet eller sida vid sida. Med hjälp av en av de tre tillgängliga handtagssatserna i Professional, Master och Heritage Series-stil, integreras dessa kylskåp sömlöst med alla andra Bertazzoni-apparater i stilharmoniserade sviter för ett riktigt, högpresterande kök.

Dessa inbyggda kylskåp är byggda för att hålla för
evigt och använder metall och glas inifrån och ut för bättre temperaturhantering. Det laterala luftflödessystemet, med dubbla kompressorer och förångare för kyl och frys, minskar kallluftsförlust vid öppning av dörrar och möjliggör kategoriledande innerdjup. Den interna konfigurationen är utformad för maximal flexibilitet med 0,36 m3 kylvolym och 0,10 m3 FlexMode-volym. FlexMode Refrigerator-Freezer gör det möjligt att växla bottenfacket mellan frys och kylskåp med en knapptryckning. Inre LED-belysning på topp och sidor ger ljus inre belysning på alla nivåer med minimal energiförbrukning. Integrerat vattenfilter anslutet till vattenledningen säkerställer regelbunden produktion av isbitar av anpassningsbar storlek. Produkter och förpackningar är 99% återvinningsbara. Bertazzoni Green.

Färger som visas varierar beroende på skärminställningar och upplösning.

Anmärkningsvärt:
Den här produkten tillverkas efter önskad beställning. För att beställa den här produkten eller få mer information, vänligen kontakta oss på info@artilleriet.se eller ring +46 (0) 31-711 76 21.

Handtagssats tillgängligt för 139 €.

Funktioner:
Belysning - 6 LED-lampor infällda i kylskåpstaket, 5 sidoväggar monterade individuella
Gränssnitt - Digital display inuti
Kylsystem - Totalt ingen frost
Dörrförvaringsfack - 3 rack i full bredd
Kylkapacitet - 446 L
Frysskapacitet - 150 L
Elektriska krav - 220-240V, 50/60 Hz

Mått:
B: 91,1 cm, D: 72,85 cm, H: 177,5 cm