Bagobo O Small
Bagobo O Small

Bagobo O Small

Ay Illuminate
5 160 SEK
close

BESTÄLL VIA KUNDSERVICE

Denna produkt finns i flera storlekar och utföranden. Produkten beställs genom vår kundservice. Med en personlig kontakt guidar vi dig till rätt val. Fyll i fälten nedan eller ring 031-711 76 21.


* Obligatoriska

Thank you for contacting customer service!

Please send us the email that was automatically generated for you based on your answers. You can now safely close this window.

Leveransstatus: Beställningsvara, Beräknad leveranstid
4-6 veckor
PRODUKTINFORMATION:

Ay Illuminate är baserat i Holland med tillverkning på platser över hela världen. Ay Illuminates designers inspireras av naturen och olika kulturer. Detta reflekteras i deras användande av organiska former och naturliga material kombinerat med hög nivå av yrkeskunskap och expertis. För att inspireras arbetar design-teamet tätt med lokala hantverkare – något som gynnar deras kunskap om nya material och tillverkningsmetoder som kan bidra med utmärkande designelement.

Lampan Bagobos uppbyggnad görs möjlig tack vare skickliga hantverkare, som med en unik tillverkningsprocess formar bambu och papper till den färdiga konstruktionen. En fantastisk lampa som ger ett lyft till varje hem.

Material:
Bambu och papper, Hänge: porslin

Mått:
Ø: 39 cm, H: 35 cm

Övrigt:
E-27 Max. 60 WATT
Glödlampa ingår ej.