Cologne Eau Fugace – Edc 150ml
Cologne Eau Fugace – Edc 150ml
Cologne Eau Fugace – Edc 150ml
< >
Cologne Eau Fugace – Edc 150mlCologne Eau Fugace – Edc 150mlCologne Eau Fugace – Edc 150ml

Cologne Eau Fugace – Edc 150ml

Astier de Villatte
1 350 SEK
close

BESTÄLL VIA KUNDSERVICE

Denna produkt finns i flera storlekar och utföranden. Produkten beställs genom vår kundservice. Med en personlig kontakt guidar vi dig till rätt val. Fyll i fälten nedan eller ring 031-711 76 21.


* Obligatoriska

Thank you for contacting customer service!

Please send us the email that was automatically generated for you based on your answers. You can now safely close this window.

Leveransstatus: Finns i lager
PRODUKTINFORMATION:

Beskrivet som en blixt från klar himmel och en skarp fusion av apelsin, bergamott tillsammans syrliga toner från citrus. Med tiden du bär parfymen utvecklas den på huden för att bli mer och mer tilltalande. Doftens underliggande toner av aromatiska örter samt patschuli och utvecklas till en otroligt fräsch arom. Doften är designad och framtagen av Françoise Caron och Takasago parfymlag.

Doft:
Innehåller Essenser av Citron, Orange, Bergamot, Verbena, Svartbär, Tarragon, Neroli, Petitkorn, Patchouli, Ekmos, Muskus.

Volym:
150 ml

Som en av få utvalda återförsäljare i världen är vi oerhört stolta över att presentera dessa ljuvliga dofter från franska Astier De Villatte i vårt sortiment. Dofterna som är sofistikerat milda i sitt slag är en del av en liten produktion om totalt sju enheter, skapade i samarbete med några av parfymvärldens allra främsta kreatörer, såsom Françoise Caron och Christophe Raynaud.