Cologne 1871 – Edc 150ml
Cologne 1871 – Edc 150ml
< >
Cologne 1871 – Edc 150mlCologne 1871 – Edc 150ml

Cologne 1871 – Edc 150ml

Astier de Villatte
1 350 SEK
close

BESTÄLL VIA KUNDSERVICE

Denna produkt finns i flera storlekar och utföranden. Produkten beställs genom vår kundservice. Med en personlig kontakt guidar vi dig till rätt val. Fyll i fälten nedan eller ring 031-711 76 21.


* Obligatoriska

Thank you for contacting customer service!

Please send us the email that was automatically generated for you based on your answers. You can now safely close this window.

Leveransstatus: Finns i lager
PRODUKTINFORMATION:

Astier de Villattes samarbete med uppkommande märket Commune de Paris. Commune de Paris som består av tre skapare inom mode och produktdesign, har tillsammans med Astier de Villatte och Françoise Caron, skapat en doft som blickar bak i tiden – till 1871.

1871 liknar ett metaforiskt fyrverkeri av doften från Sicilianska citroner, samt rosmarin och bergamott. Under sin syra och vågade exteriör döljer sig nyanser av bland annat cederträ och patschuli, kombinerat med dofter av klippt gräs och mandel. Resultatet blir en unikt doft signerad Françoise Caron och Takasagos parfymlag.

Doft:
Innehåller essenser av italiensk citron, rosmarin, bergamott, rosa pepparextrakt, lavendel, patschuli, cederträ, bensaldehyd och kumarin. Doften är framtagen av Françoise Caron och Takasagos parfymlag.

Volym
150 ml

Som en av få utvalda återförsäljare i världen är vi oerhört stolta över att presentera dessa ljuvliga dofter från franska Astier De Villatte i vårt sortiment. Dofterna som är sofistikerat milda i sitt slag är en del av en liten produktion om totalt sju enheter, skapade i samarbete med några av parfymvärldens allra främsta kreatörer, såsom Françoise Caron och Christophe Raynaud.