Modernist Table Lamp – Brass
Modernist Table Lamp – Brass
< >
Modernist Table Lamp – BrassModernist Table Lamp – Brass

Modernist Table Lamp – Brass

101 Copenhagen
1 800 SEK
close

BESTÄLL VIA KUNDSERVICE

Denna produkt finns i flera storlekar och utföranden. Produkten beställs genom vår kundservice. Med en personlig kontakt guidar vi dig till rätt val. Fyll i fälten nedan eller ring 031-711 76 21.


* Obligatoriska

Thank you for contacting customer service!

Please send us the email that was automatically generated for you based on your answers. You can now safely close this window.

Leveransstatus: Beställningsvara, Beräknad leveranstid
4-6 veckor
PRODUKTINFORMATION:

Det minimalistiska uttrycket i bordslampan kontrasteras av detaljer som utformats med tanke på spridning av ljus och design, samtidigt som en vinklingsfunktion låter dig rikta belysningen som du önskar. Lyset kan dessutom justeras i nivå med den reglerbara av/på-knappen. Modernist bordslampa är en kombination av den senaste led teknologi, industriell form och en varm belysning.

Finish:
Mässing

Material:
Stål, aluminium

Mått:
W: 48 cm, H: 43,5 cm

Övrigt:
LED G9 - 30W

101 Copenhagen är ett danskt designmärke som grundades år 2017 med en stark vision för att skapa en värld med vackra accessoarer, exklusivt hantverk, kvalitet och tidlös design. Med passion för trä, kvalitet, texturer och material, gör 101 Copenhagen samarbeten med hantverkare på högsta nivå för att ta fram lekfulla produkter med en intressant stil, ofta i en lugn organisk färgton.