Clam Table Lamp – Brass
Clam Table Lamp – Brass
Clam Table Lamp – Brass
Clam Table Lamp – Brass
< >
Clam Table Lamp – BrassClam Table Lamp – BrassClam Table Lamp – BrassClam Table Lamp – Brass

Clam Table Lamp – Brass

101 Copenhagen
3 690 SEK
close

BESTÄLL VIA KUNDSERVICE

Denna produkt finns i flera storlekar och utföranden. Produkten beställs genom vår kundservice. Med en personlig kontakt guidar vi dig till rätt val. Fyll i fälten nedan eller ring 031-711 76 21.


* Obligatoriska

Thank you for contacting customer service!

Please send us the email that was automatically generated for you based on your answers. You can now safely close this window.

Leveransstatus: Beställningsvara, Beräknad leveranstid
4-6 veckor
PRODUKTINFORMATION:

Bordslampa från danska 101 Copenhagen. Denna minimalistiska armaturen består av en lampa och två identiska lampskärmar. Den flexibla lampskärmen kan placeras enligt användarens behov, där det är möjligt att ändra direkt och indirekt belysning. Den flexibla lampan kan användas både som en bords- eller golvlampa.

Material:
lampskärm stål, oxiderad mässing

Mått:
W: 30 cm, H: 43,5 cm

Övrigt:
Socket: E14 - 230V, Rekommenderad belysning: HiluX K2 E14 LED - 4W, ljuskälla ej inkluderad

101 Copenhagen är ett danskt designmärke som grundades år 2017 med en stark vision för att skapa en värld med vackra accessoarer, exklusivt hantverk, kvalitet och tidlös design. Med passion för trä, kvalitet, texturer och material, gör 101 Copenhagen samarbeten med hantverkare på högsta nivå för att ta fram lekfulla produkter med en intressant stil, ofta i en lugn organisk färgton.