Clam Lamp - Oxidized
Clam Lamp - Oxidized

Clam Lamp - Oxidized

101 Copenhagen
3 200 SEK
close

BESTÄLL VIA KUNDSERVICE

Denna produkt finns i flera storlekar och utföranden. Produkten beställs genom vår kundservice. Med en personlig kontakt guidar vi dig till rätt val. Fyll i fälten nedan eller ring 031-711 76 21.


* Obligatoriska

Thank you for contacting customer service!

Please send us the email that was automatically generated for you based on your answers. You can now safely close this window.

Leveransstatus: Beräknad leveranstid
4-6 veckor
PRODUKTINFORMATION:

Clamp Lamp taklampa designad av Kristian Sofus Hansen & Tommy Hyldahl för 101 Copenhagen. Clam Lamp består av två skålformade klämmor som omgångar ljuskällan vilket ger en spännande blandning av direkt och indirekt ljus. Den minimalistiska lampan karaktäriseras av maritima och industriella inslag vilket tar sig uttryck i den oxiderade rören i mässing, samt ståltråden som håller uppe konstruktionen.

Material:
Oxiderad mässing/stål

Mått:
B: 30 cm H: 103 cm

Övrigt:
Rekommenderad belysningskälla: SPL E27, Led – 4W, ljuskälla ingår ej

Passar rum med takhöjd mellan 230 och 250 cm.

101 Copenhagen är ett danskt designmärke som grundades år 2017 med en stark vision för att skapa en värld med vackra accessoarer, exklusivt hantverk, kvalitet och tidlös design. Med passion för trä, kvalitet, texturer och material, gör 101 Copenhagen samarbeten med hantverkare på högsta nivå för att ta fram lekfulla produkter med en intressant stil, ofta i en lugn organisk färgton.