90 x 160 cm
90 x 160 cm
< >
90 x 160 cm90 x 160 cm

Big Irony Outdoor Dining Table - White - Small

Zeus
21 700 SEK
close

BESTÄLL VIA KUNDSERVICE

Denna produkt finns i flera storlekar och utföranden. Produkten beställs genom vår kundservice. Med en personlig kontakt guidar vi dig till rätt val. Fyll i fälten nedan eller ring 031-711 76 21.


* Obligatoriska

Thank you for contacting customer service!

Please send us the email that was automatically generated for you based on your answers. You can now safely close this window.

Leveransstatus: Beställningsvara, Beräknad leveranstid
6-8 veckor
PRODUKTINFORMATION:

Big Irony Outdoor Dining Table Från Zeus. Detta storartade matsalsbord av designern Maurizio Peregalli passar i modern miljö lika väl som klassisk. Möbeln kommer i 3 olika storlekar gällande längd 160 cm, 200 cm och 240 cm. Bordet är skapt för utomhusbruk och är perfekt att kombinera med "Big Irony Outdoor Bench". Bordet faller perfekt inom Zeus filosofi då det är autentiskt och handgjort i en minimalistisk design.

- Maurizio Peregalli är sedan 1980- talet art director och CEO för Zeus som han startade upp med ett par vänner. Sen alltid har Maurizio Peregalli haft ett minimalistiskt tagande på design vilket har gjort att han har blivit väldigt eftersträvad av olika företag så som Giorgio Armani, Replay, Furla och Giglio Palermo. Outtröttligt har han alltid letat efter nya material och tolkningar att kunna ta in i industrin. Maurizio Peregallis möbler är minimalistiska men samtidigt storartade, helt enkelt ett fantastiskt val att ha i sitt hem.

Material
Stål

Mått
L: 160 cm B: 90 cm H: 74cm
L: 200 cm B: 90 cm H: 74cm
L: 210 cm B: 90 cm H: 74cm

Övrigt
Big Irony matbord är designad för att användas utomhus. Om den lämnas ute i fukt och regn så kommer materialet ändras
- som det gör med att utomhus produkter. Under vintern förslår vi att tippa lite på bordet för att vattnet ska lättare rinna av.