Hoppa till innehåll

Varukorg

Laddar…

Astrid Benita Curtain - Taupe - Set of 2 x 140

7 300 SEK

Laddar…
Specifikation
Material:
100% Lin
Mått:
2 x B: 140 cm, L: skräddarsydd längd upp till 300 cm
Övrigt:
Efter order blir ni kontaktade för att välja den längd ni önskar på gardinerna samt vad ni önskar för upphängning. Tänk på att färger kan variera mellan skärmar och skrivare samt mellan produktionstillfällen.
Vi rekommenderar att tvätta i 30°, tål ej klormedel, ej torktumling, tål att strykas på medelvarmt strykjärn.

Gardinstång säljs separat här.

Beskrivning

I ett exklusivt samarbete med Astrid har vi tagit fram en kollektion av gardiner för alla rum. De utvalda tygerna från Astrid kommer med en fantastisk kvalitet i vackra nyanser. Gardinerna kan mixas och matchas genom hela kollektionen och finns i allt från skira till mer dressade tyger. Gardinerna sys upp specifikt för varje kund av vår skickliga syateljé Göteborg. Gardinerna finns i två olika storlekar.

Benita är ett tyngre och tätare tyg i härlig mjuk tvättad lin. Det har ett tungt och vackert fall. Det här tyget är tvättat för att ge det ett unik utseende, det har veck och märken. Lintråden kan vara oregelbunden med tussar och knutar på grund av linets naturliga egenskaper. Tyget kommer växa och/eller dra ihop sig beroende på luftfuktighet och temperatur. Färgen varierar mellan produktionstillfällen beroende linets naturliga egenskaper.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din shoppingupplevelse. Få reda på mer