180626

E–COMMERCE ASSISTANT MED VANA FRÅN WEBSHOP OCH TALANG FÖR TEXT

Vi behöver omgående förstärka vårt marknadsteam med en E–Commerce Assistant, den viktiga länken mellan inköp och E-Commerce Manager.
Ditt huvudsakliga ansvar blir att skapa säljande produktpresentationer på artilleriet.se. Din arbetsprocess innebär allt från att leta relevant produktinformation, skapa produkter i vårt affärssystem Centra, hantera, värdera och beställa bildmaterial, formulera beskrivande och säljande texter på engelska och svenska samt publicera produkter på vår hemsida.

För att passa i rollen behöver du ha bred datorvana, från Excel till Adobe-programmen. Vi vill att du har erfarenhet från webbshop och från att ”prata inredning”. Du uttrycker dig gärna och väl i skrift, i både svenska och engelska, och har förståelse för hur en produkt byggs upp och beskrivs för att ge kunden rätt köpupplevelse. Tillsammans med oss ska du vara med och utveckla vår röst och visuella ton på webben.

Du behöver vara noggrann, strukturerad, effektiv, idérik och älska att arbeta med inredning – både i team och självständigt.

Tjänsten är en projektanställning till och med 2018-12-31 med start i augusti. För rätt person finns stor möjlighet till förlängning.

Vi ser fram emot att ta emot din ansökan till work@artilleriet.se, senast 20 juli. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut så vänta inte med att höra av dig. Skriv E–COMMERCE ASSISTANT i ämnesraden.
180612

ERFAREN SÄLJARE MED FÖRMÅGA ATT SKAPA INSPIRERANDE INREDNING!

Nu söker vi en säljare med stor erfarenhet från detaljhandeln och med genuin passion för inredning. Vi vill att du delar vår ambition om att bli en av Artilleriets toppsäljare, såväl i butik som mot inredningskunder. Du behöver därför ha vana av shoppingtjänster, till exempel personal shopping, och vara trygg i att genomföra inredningsuppdrag till privatpersoner och företag. Att ge det lilla extra till varje besökare är en självklarhet för dig, liksom att sprida en positiv energi.

Vi önskar att du är idérik, flexibel, serviceinriktad och älskar att arbeta med inredning!
Tjänsten innebär i första hand extra och deltid, med start i september månad.

Välkommen att maila din ansökan till work@artilleriet.se, senast 29 juli. Skriv SALES PERSON INTERIOR i ämnesraden.
Vi ser fram emot att höra ifrån dig!
____________________

VILL DU BLI EN DEL AV OSS?

Vi på Artilleriet är alltid intresserade av att komma i kontakt med positiva, driftiga människor som delar vår passion för inredning.Har du kunskaper och egenskaper som du tror intresserar oss – hör av dig till work@artilleriet.se.
Du som är studerande och på jakt efter en praktikplats är välkommen att skriva till samma adress.

Eftersom vi i perioder får många ansökningar kan vi inte lova att vi tar kontakt med dig personligen. Vi läser alla mail och återkommer om vi har en plats, en tjänst eller ett uppdrag att erbjuda.

Tack för visat intresse!